2012. március 29., csütörtök

Mini shots by NewLifeDream Designs

Rengeteg kis mini kerül ma Peggy polcára, csak győzzön az ember válogatni.

Delight Mini
Egy jótékonysági collab része volt ez a kis mini. Önállóan is tökéletesen megállja a helyét, én egyszerűen imádom minisége ellenére is.
Megtalálható az A5D kínálatában
Az én oldalam

SAA heti újdonságok - március 29

Látszik, hogy megint itthon, több időm maradt a scrapre is, a délutáni alvást is fordíthattam erre. Így aztán két készletet is hoztam, mindketten márciusi vendégek a boltban.

Tender spring by Xcenedra
Xcenedra nagyon tehetséges lány. Dolgoztam már neki OKC keretén belül, és bár többször is hívott, sosem mondtam igent neki. Mégis nagyon örültem, hogy ebben a hónapban itt vendégeskedett, nem ez az első készlete, amivel itt dolgoztam, és meg kell, hogy mondjam, rengeteget fejlődött. Fantasztikus, elegáns és inspiráló is egyben a készlete.
ITT megtalálhatod
Az én oldalam

Easter in the kitchen by Marta Designs
Martat még a Shabbytől ismerem, ma már egyikünk sincs ott :) A készlete azonban nagyon magával ragadott ismét. A konyhai vonulat,a  zöldségek, gyümölcsök indították el az oldalamat. És ha már konyha, naná, hogy Minka. Imád segíteni, gyúrni, keverni, tölteni, ízesíteni. És bár jóval lassabb a sütés-főzés folyamata, de nincs annál édesebb, mikor egy ilyen kis pöttöm a szék tetején állva kotyvaszt.
ITT megtalálható
Az én oldalam

2012. március 27., kedd

Elegance by Véro

Véro a Scrappons Digi számára készített egy minit. Tündéri kis készlet, én imádtam. Bár az is igaz, hogy mindent imádok, amit Véro készít. Rózsaszín, ami nagy kedvencem, és virágos, ami szintén :)
ITT megtalálható
Az én oldalam

2012. március 25., vasárnap

Baby mint by Mystique Designs

Ez az óraátállítás rendesen megzavar engem, hajnalban kelek. De legalább volt időm behozni a lemaradásomat, és csinálni egy oldalt Brydka pénteken megjelent készletével. Bevallom, többször nekiültem már, de valahogy sehogy nem akart összeállni az oldalam, bármilyen stílusban is próbálkoztam :(
Megtalálható a 7th Heaven kínálatában
Az én oldalam

2012. március 23., péntek

SAA heti újdonságok - március 22

Kicsit késtem a héten, már tegnap megjelentek az újdonságok, de csak most volt rá időm. Még egy készlettel vagyok elmaradva, holnap szerintem mutatom azt is.

Forget me not by Kimla Designs
Ici-pici kis készletecske, de annál szebb, igazi Kimlás. Kihagyhatatlan.
Megtalálható az SAA kínálatában
Az én oldalam

2012. március 22., csütörtök

Blooming spring by PinkLotty Designs

Jajj de álomszép készlet. Monicca egyedi stílusa, egyedi színvilága, a rengeteg virággal...
Megtalálható a DS kínálatában
Az én oldalam

Sing me to sleep by NewLifeDream Designs

Hosszú kihagyás után hoztam idei első készletét Peggynek. Megérte várni mert, mert amikor már az előkét megláttam, elállt a szavam, hát még akkor, amikor kibontottam. Elképesztő sok lehetőség rejlik benne, most ez az egyik kedvenc készletem az összes közül, amikkel eddig dolgoztam.
Megtalálható az A5D kínálatában
Az én oldalam
RAK for Lana

Art Nouveau by Priss Designs

Laura egy szép, de számomra nehéz készlettel jelentkezett. Sokáig próbálgattam, mire sikerült egy megfelelő stílust és elrendezést találni ehhez a remek készlethez. Szerintem egész pályafutásom alatt ezzel a készlettel dolgoztam a legtovább...
Megtalálható az SBG kínálatában
Az én oldalam

Crazy monkeys by Palvinka Designs

Paulina új készletét egy játékmajom ihlette. Ami így kicsit visszarepített az időben, hiszen ovis koromban nekem is majom volt a kedvenc kisállatom, mindenhova cipeltem magammal. Magam helyett most Minka csücsült a dzsungel közepébe...
Megtalálható az A5D kínálatában
Az én oldalam

2012. március 19., hétfő

Morning tweet by Tiramisu Designs

Hát jól kifogtam, amióta csatlakoztam Natalihoz, ebben a stílusban alkot... ez meg nagyon de nagyon nem megy nekem. Már várom, hogy legyen egy más stílusú készlet is, kicsit fellélegeznék :)
Megtalálható a PBP kínálatában
Az én oldalam

2012. március 17., szombat

Love me tender by Emka Design

Nincs egyetlen CT kötelezettségem sem jelen pillanatban, így bőven ráérek olyan készleteket letölteni, amikkel még nem játszottam. Ezúttal Malgosia csodás orgonás készletét választottam. Imádom az orgonát, imádom, ahogy anyuéknál tavasszal az egész kert szinte egy nagy orgonabokor tavasszal. És olyan szomorú vagyok mindig, amikor elvirágoznak... Nekem a tavasz az a tulipán és az orgona keveréke.
Megtalálható az SBG kínálatában
Az én oldalam
RAK for Laura Deacetis

2012. március 16., péntek

Creazy spring beetles by Kandi Designs

Kate ebben a hónapban az SPD-nél vendégeskedik. Mi más lehetne a téma, mint a tavasz, de ez egyáltalán nem unalmas.
Megtalálható az SPD kínálatában
Az én oldalam
Photo: Patrycja Baczkowska

2012. március 15., csütörtök

Spring Glorie by Joelle

Joelle mostanában nagyon belelendült, elég gyakran hoz új készletet. Na ez nem panasz, mert szeretem az egyedi stílusát, a húsvéti készlete is nagyon tuti. Legjobban a nyuszi-kosztüm tetszett, bár tény, hogy azt pont nem használtam. De fogom, ez tuti. A munkámmal nem vagyok tökéletesen elégedett, a pakolós olyan tucatoldal lett... azt hiszem, elfáradtam, jól jön most ez a pár nap pihenés. Remélem jóóó sok alvással, arra most nagy szükségem van.
Megtalálható a Design2Create kínálatában
Az én oldalaim


SAA heti újdonságok - március 15

Sweetheart by Xcenedra
Nem meglepő, hogy egy készletet hoztam ma is, néha napokig képtelen vagyok egyetlen oldalt is csinálni. Egyszer csak átalussza Minka az éjszakát, és visszatér a régi énem, már nagyon vágyom rá. Xcenedra készletére azonnal lecsaptam, álomszép, elegáns. Nem akartam ilyen nagyon pakolni, a végeredményen még én is meglepődtem. Saját elrendezés és pakolás, de ha megnézem az oldalamat, nekem olyan, mintha template-tel készült volna. Pedig azt már jó régen használtam utoljára...
Megtalálható az SAA kínálatában
Az én oldalam

2012. március 14., szerda

Where are chicks? by Véro

Ebben a hónapban a 7th Heavennél vendégeskedik Véro. Egy hamisítatlan tavaszi készlet, telis tele virággal, Véro elegáns stílusában. A hangsúlyos papírokat általában kerülni szoktam, de most ez nekem tökéletesen passzolt a pakoláshoz.
Megtalálható a 7th Heaven kínálatában
Az én oldalam

Flower bath by Mystique Designs

Azt hiszem, lassan egyértelmű mindenki számára, hogy teljesen mindegy, mi a téma, Brydkánál az egyet jelent a rózsaszínnel. Amit én cseppet sem bánok, mert tényleg megszerettem a színt. Igazi virágözönhöz juthatsz, ha megveszed ezt a csodát
Megtalálható a 7th Heaven kínálatában
Az én oldalam

2012. március 12., hétfő

Symphony of spring by Joelle Design

Még adós maradtam Joelle utolsó készletéből a második oldalammal. Bár azt hittem, ma már nem csinálok oldalt, de valahogy elkaptam mégis a fonalat. Annyira különleges készlete van mindig Joellenek, hogy elég csak megnézni az elemeket, és már szinte kész is az oldal...
Megtalálható a Design2create polcán
Az én oldalam

2012. március 11., vasárnap

WonderFall by Lily Designs

A hét levezetéseképp egy kis Lily Designs. És igaz, hogy most a tavaszt várjuk nagyon, de akkor is egy kis őszt hoztam. A készlet színvilága és a szuperédes mackók vonzották magukra a figyelmemet, amikor készletet választottam, és igen, megérte. Annyi de annyi lehetőség van még ebben a készletben is, hogy szeretném újra és újra elővenni és különböző stílusokat kipróbálni vele.
Megtalálható az A5D kínálatában
Az én oldalam

2012. március 9., péntek

When The First Flowers Bloom by Palvinka Designs

Egyszerre szégyellem magam, és vagyok rettentő büszke. Pont tegnap beszélgettünk Ildivel a CT-kről, hogy mennyire szeretem a készleteit, és hogy alig várom, hogy legyen egy kicsivel több szabadidőm vagy ihletem a scrapre. Erre ma írt Paulína, meghívott a csapatába, és én gondolkodás nélkül mondtam igent. Igazság szerint már csak két álmom van, mert a korábbi háromból ma egy teljesült. Remélem idővel azok is sikerülni fognak :)
Igazi tavaszi hangulata van az utolsó Palvinka-készletnek, telis tele tulipánnal, a kedvenc virágommal.
Megtalálható az A5D kínálatában
Az én oldalam

Funny Mr. Easter Bunny by Tiramisu Designs

Igazán örültem, amikor Natalie vendégeskedett az SAA-nál, ennél jobban már csak akkor örültem, mikor kiderült, hogy állandó tag lehet nála a vendégeskedés lejárata után :) Időm vajmi kevés jut a scrapre, de Natalie nagy álmom volt régóta. Az első készletének stílusa igencsak meglepett, de igencsak élveztem is.
Megtalálható a PBP kínálatában
Az én oldalam

2012. március 8., csütörtök

2012. március 7., szerda

Easter eggs by Priss Designs

Laura csodaszép készlete, igazi húsvéti csoda. És ebben a hónapban az SBG-nél vendégeskedik. Nem is csodálom, hogy bekerült oda is, nagyon ügyes lány, készletről készletre tökéleteset alkot. Hogy hogy lehet ilyen szintet tartani??? :)
Megtalálható az SBG kínálatában
Az én oldalam

2012. március 5., hétfő

French country by Shades of Blue

Lynnise-nek sajnos el kellett hagyni a Scrapbook.Art.Avenue-t, és most bolt nélkül maradt. Addig sem akarta, hogy csak álljon ott a készlete, így aztán freebie lett belőle, siess letölteni a blogjáról!
Az én oldalam