2013. március 31., vasárnap

Eheti Anna-lift

Imádok liftelni, ha van időm, mindig készül rá oldalam. Ezen a héten is nagyon inspiráló oldal lett kiválasztva. Kerestem egy készletet hozzá, és végre letöltöttem azt, amivel már olyan régóta szemezek. Talán az eddigi legszebb készlete Annának, amivel valaha találkoztam.
ArtPlay Palette Hummingbird by Anna Aspnes
Foto N FrameBlendz No 1 by Anna Aspnes
FotoInspired Frames No 3 by Anna Aspnes
ScriptTease Life Overlays No 1 by Anna Aspnes

Swing into spring by NewlifeDreams Designs

A héten jelent meg Peggy újdonsága, én kicsit megcsúsztam vele, nem voltam túl jó hangulatban. Most azonban kedvet kaptam hozzá, olyan kis tavaszváró.
Megtalálható az SBG kínálatában
Az oldalam

2013. március 30., szombat

Bunny Easter Hunting Stories by SussieM Designs

Amire sosem gondoltam volna, Marzenka meghívott a csapatába :) és bár nem akartam csapatot bővíteni, jól el vagyok a pár CT-mmel, ő nagyon nagy favorite. Készült fotókönyvem, amiből jópár oldal az ő készleteivel készült, és hát fenomenális a nő. Így aztán gondolkodás nélkül mondtam igent neki. És pont jókor írt, hiszen  épp azért ültem le a gép elé, hogy megvegyem ezt az édes kis nyuszis készletet. Nem vagyok nagy rajongója a húsvéti készleteknek, de ez most megfogott abban a pillanatban, ahogy megláttam. 
Megtalálható az SBG kínálatában
Az én oldalam

2013. március 29., péntek

ArtPlay Palette Lifes Little by Anna Aspnes

Hú, de gyönyörű színpalettája és ecset-készlete van Anna újdonságának! Én teljesen szerelmes lettem bele. Azt hittem, képtelen leszek alkotni, de nem bírtam ki. Egyszerűen muszáj volt. És azt hiszem, jól tettem, hogy rászántam magam. A lelkemnek is jót tett, és született egy újabb kedvenc oldal Rómáról :) 

2013. március 28., csütörtök

creativeARTeffect3 by jopke designs

Jopke újdonsága igencsak megfogott. Imádom ezeket a művészi virágokat, amiket kreál!
Az én oldalam
creativeARTeffect3 by jopke designs
clippARTeffect no. 1 by jopke designs

2013. március 27., szerda

Hétközi Anna-megjelenés

Most is sok újdonságot és szuper akciókat tartalmaz Anna hétközi megjelenése. Ha nem is akarsz mindent megvenni, ezeket az édes csibéket mindenképp érdemes beszerezni, annyira egyedi és tündéri mindegyik!!! Ráadásul most még hétközben is kerül az O polcaira egy ArtPlayPalette, romantika a javából.
Az én oldalam
Inspirált Lily egy csodája
- 4x6 ArtsyKardz Magic Rabbit 
- ArtsyKardz Magic Rabbit
- ArtPlay Palette Mist
- ArtPlay Palette Easter Chicks
- MulitMedia Chicks No 1

ArtPlayPalette Enamored

2013. március 23., szombat

Eheti Anna-lift

Szuper kis BW csajszis oldal a feladvány a héten. Kihagyhatatlan! Én kicsi pinket is csempésztem bele, és szinte a felismerhetetlenségig torzítottam magamat :) De nekem így tetszik...
ArtPlay Palette No6 by Anna Aspnes
ArtPlay Palette Socialize by Anna Aspnes
SkribbleBlooms No 1 by Anna Aspnes

Téma: tavasz

Méghozzá Anna kétheti kihívásán. Nagyon nagyon fázom kint, az orromat sem dugnám ki a jó meleg lakásból. Viszont ha már az én javaslatomra lett ez a téma, hát illik oldalt készíteni, nem? Gyerkőcök a mamánál, túl a délutáni alváson kicsit hiányozni kezdett a Photoshop. Kerestem egy gyönyörű tavaszi festményt, amit Kovács Anna készített. Tényleg csak minimálisan átalakítottam egy kis poszterizálással, és már pakoltam is fel az oldalra. 
Stained glows by Anna Aspnes
ArtPlay Palette Magic Rabbit by Anna Aspnes
ArtPlay Palette Find my way by Anna Aspnes
Skribble Blooms No 1 by Anna Aspnes
ScriptTease Celebrate No 1 by Anna Aspnes

2013. március 22., péntek

Húsvét Anna módra

Cseppet sem meglepő módon ismét húsvét a témája Anna újdonságára. Sok év óta először töltjük itthon a húsvétot idén. Kicsit már várom. Sonka, friss kalács, retek... hmmmm....
az oldalam mégsem egy húsvétváró lett, hanem a cewes elmaradásaimat próbálom behozni. Elsőként Krisznek készítettem egy oldalt Anna jópár készletével.
ArtPlay Palette Magic Rabbit by Anna Aspnes
ArtPlay Palette Chills by Anna Aspnes
ArtPlay Palette Shabby Christmas by Anna Aspnes
ScriptTease Celebrate No 1 by Anna Aspnes

weeklyARTbits12 by Jopke Designs

Jopke eheti minije megint megfogott. Nem igazán kedvelem a kéket a scrap-világban, így kicsit tompítottam rajta, de így elértem azt a hatást, amire vágytam.
Az én oldalam
weeklyBITarts12 by jopke designs
fancyARTroses2 by jopke designs
clippARTeffect1 by jopke designs

2013. március 20., szerda

Night in the kid's room by Kandi Designs

Nemrégiben szekrényt rámoltunk, és előkerültek a nyári ruhák. Naná, hogy azonnal fel kellett próbálnia Minkának, és onnantól le sem vette. És ez a kis ruha tökéletesen passzolt Kandi új készletéhez, olyan, mintha egy hálóing lenne rajta :)
Megtalálható a 7th Heaven kínálatában
Az én oldalam

Anna Aspnes 03.20


Mint minden szerdán, most is jópár újdonság kerül Anna polcára. Én két oldalt készítettem, ami újdonság, az egy ArtsyKardz pack, és a másik oldalam fotómaszkja. Emellett letöltöttem Anna eheti akciós régebbi készletét, aminek a témája nem meglepő módon a húsvét. Ha még nincs meg, érdemes beszerezni, mert tényleg tündéri, és ami a gyengém, isteni ecsetek vannak benne!

Az én oldalaim
- 4 cards from ArtsyKardz Truth (900x1200)
- ArtPlay Palette Truth (frame)
- brushed from following APP: Viaggio, Truth, Safron Villa


- FotoInspired Masks No4
- Specific ArtPlayPalette Easter bunny

Anna születésnapjára

Ma van Anna születésnapja, amire a CT tagok úgy készültek, hogy mindenki készített egy kártyát neki. Én csaltam, és jopkétól kölcsönöztem egy gyönyörű virágot neki :)

Az én kártyám
ArtsyKardz Siblings by Anna Aspnes
FancyARTroses by jopke designs
Amore mio brushes by Paula Kesselring
Virtue of Wisdom brushes by Paula Kesselring

2013. március 17., vasárnap

jOpke új otthona

Mától új időszámítás van jopkénál, hiszen nem máshol kezdi meg vendégeskedését, mint az OScraps. Gyönyörű készletei vannak, igazán örülök neki, hogy beválasztott a csapatába. És ha hozzáveszem, hogy tényleg csak nemrég kezdtem el ezt a stílust, még nagyobb az örömöm :) Jopke összes készletét megtaláljátok a polcon még a mai naptól.

Az én oldalam
Spring fling by jopke
clippART effect 1 by jopke
brushART effect 2 by jopke

2013. március 16., szombat

Eheti Anna-lift

Jippié, már versenyen kívül készül oldalam az Anna-liftre. Ugyanis Anna tegnap megkérdezte, hogy szerinte bírnám-e az ő gyakori megjelenéseit, mert ha igen, szívesen látna a csapatában :) Naná, hogy igent mondtam. Úgyhogy már nem kuponért játszom, csak úgy szórakozásból. És hát most Didó oldalát kell liftelni, ami eleve nagy kedvenc, gyakran inspirálódok az ő galériájából. Így hát abszolút kihagyhatatlan ez a hét is
ArtPlay Palette Encapsulate by Anna Aspnes and Dido Designs
ArtPlay Palette Elegance by Anna Aspnes
ArtPlay Palette Wander by Anna Aspnes
ArtPlay Palette Chills by Anna Aspnes

2013. március 15., péntek

Tiptoe Through the Tulips by Palvina Designs

Régen alkottam már ilyen készlettel, féltem is tőle, azonban ez maga a csoda. Olyan tavasz lett tőle, még a kedvem is jobb lett
Megtalálható az SBG kínálatában
Az én oldalam

Eheti Anna cuccok

Minden jó véget ér egyszer, így a vendégeskedésem is lejár ma. Utoljára még kaptam egy template-t, pár szuper kiegészítőt és egy gyönyörű készletet. Mutatom is gyorsan az oldalaimat. Azért nem búcsúzom el Annától, a szerelem megmaradt :)
Az oldalaim
ArtsyLayered Template No 90
Urban Stitchez No 3
Artsy Paint No 3
StainedGlows No 1
ArtPlay Palette Wild
ArtPlay Palette Savor
ArtPlay Palette Chills

Art Play Palette Truth

2013. március 13., szerda

Artsy Kardz Savor by Anna Aspnes

Lassan véget ér vendégeskedésem Annánál. Sajnálom, mert nagyon megkedveltem ezt a stílust. Most az oldalamhoz az új kardz-okat használtam, egy papír, egy keret és pár ecsetvonás. Hihetetlen, hogy milyen mutatós dolgokat lehet kreálni pár pillanat alatt,
Az én oldalam
ArtsyKardz Savor, ArtPlay Palette Savor, ArtPlay Palette Chills, ArtPlayPalette Elegance by Anna Aspnes

Yellow egg by Lily Designs

Mondhatnám, hogy az első húsvéti készlet idén, amivel találkoztam, de mivel alig van CT-m, ezzel sokat nem mondtam :) Mindenesetre letöltöttem a készletet, és alaposan meglepődtem, hogy milyen kis picike. Gyorsan csináltam egy fiús oldalt, aztán feltöltéskor láttam, hogy másoknak vannak kisvirágok is. Megszereztem a hiányzó részt, így már csajos oldal is készülhetett.
Megtalálható az SBG kínálatában
Az én oldalam


2013. március 8., péntek

ArtPlay Palette Savor by Anna Aspnes

Anna új készletét imádom. Mint kivétel nélkül mindegyiket :) És milyen érdekes, hogy mennyire más életet él egy oldal a monitoron, mint a fejben. Az eheti Anna-liftre készültem, közben kitaláltam, hogy Chris/Eszti szuper kis tutorját használom a fotóhoz, aztán naná, hogy megint más lett belőle. Teljesen más, mint amit elképzeltem, de így szeretem. És naná, hogy Róma...
ArtPlay Palette Savor by Anna Aspnes

Anna Aspnes megjelenések

Ezen a héten is jópár megjelenése van Annának. Az oldalamhoz egy régebbi készletét használtam, valamint az új template-t, overlay-t és word artot. Ritkaság, hogy én vagyok az oldalon, Sanyi meg még inkább, de most ehhez volt kedvem :) Hamarosan jövök az új készlettel is, remélem ma lesz rá időm, mert gyönyörű az is!
Az én oldalam
Artsy Layered Template No. 89 by Anna Aspnes
Enjoy WordMix No. 1 by Anna Aspnes
ScriptTease Life Overlays No. 1
ArtPlay Palette Metro Graffiti by Anna Aspnes

WeeklyARTbits 10 by jopke designs

Jopkéval régóta szemezek. Az első MScrapsos nyereményemből is jopkét vettem, és azonnal megszerettem. Eleinte filóztam, amikor megláttam a callját, hogy belevágjak-e, hiszen annyira nem rajongok a CT munkákért mostanában. Azonban elég laza követelményei vannak, amik vállalhatóak voltak számomra, hát belevágtam. Hihetetlen mini, hihetetlen gyönyörűséggel és művészettel. Nagyon inspiráló volt.
Megtalálható az mscraps kínálatában
Az én oldalam

2013. március 6., szerda

Artsy Kardsz Siblings by Anna Aspnes

El sem akartam hinni, amikor egy üzenet várt rám, hogy lennék-e az aktuális vendég Annánál. Sosem gondoltam rá, hogy felfigyelnek arra, amit csinálok, főleg, hogy nemrég kezdtem el tanulgatni ezt a stílust. Naná, hogy gondolkodás nélkül mondtam igent. Először egy cards kollekciót kaptam meg alkotásra.
Megtalálható az OScraps kínálatában
Az én oldalam

2013. március 4., hétfő

Család a téma

Ma került publikálásra Anna új kihívása, melynek a témája a család. Apropó, mondtam már, hogy én vagyok Anna mostani guestje? :)
Emlékeztem erre a fotóra, nagyon nagy kedvenc. Az utolsó közös képünk papával, az utolsó karácsonyán. A gépen sehol nem találtam meg, valahova elkeveredett, de szerencsére a tesóm pont gépközelben volt, és át tudta küldeni. Így nekikezdtem. Ona egy szuper kis tutorját használtam hozzá. A lényege, hogy először meg kell duplikálni a fotót. Aztán el kell távolítani a színeket róla. Ezt követi a Levels használata, amikor adunk egy kis kontrasztot hozzá. Nem szabad túl sokat, mert akkor csúnya lesz a végeredmény. Megduplikálni a FF réteget, és invertálni. Az invertált réteg hatásmódját Color Dodge-ra kell állítani, majd jöhet a Minimum filter. 11-es radius környékén érdemes próbálkozni. Ha FF fotót akarsz, itt abba is hagyhatod, ha nem, akkor a színes réteget rakd felülre, és játszadozz a réteghatásmóddal.

És került még rá egy nagyon szép idézet is:
“Van az emberi szívnek egy halk szavú és előkelő vendége néha, az Emlékezés.”
ArtPlay Palette Elegance by Anna Aspnes

2013. március 3., vasárnap

Spring, love and Others freebie a cewe-n

Imádom ezeket a cewe-s blogtrain-eket, mindig olyan remek készleteket készítenek a lányok! Én csak a partvonal mellől szoktam drukkolni, mert sem kreativitásom, sem kézügyességem, sem időm nincs rá, de mindig letöltöm a szuper kis freebie-t. Kicsit csaltam, mert őszi képet használtam tavaszi helyett, de ennyi szerintem belefér :)
Köszi lányok!

2013. március 2., szombat

Anna lift 03.02

Most Alegna oldalát választották liftelésre, és tényleg inspiráló. Én mondjuk két papírt is használtam az oldalamhoz, egy apró kis fotómanipuláció, és pár elem Natalitól.
ArtPlay Palette Viaggio by Anna Aspnes
ArtPlay Palette Chills by Anna Aspnes
ArtPlay Palette Mint Blizzard by Anna Aspnes
elements by Natali Designs

2013. március 1., péntek

Forever in love by Holly Spring Design

Igen, jól látod, Holly visszatért. Nem is akármilyen készlettel. Élete legnagyobb készletével, ami abszolút tökéletes. Friss, tavaszi, üde. Holly még keresi a helyét, hiszen a régi helye, az A5D időközben bezárta kapuit. Most az MSAD-nál vendégeskedik indulásképp.
Megtalálható az MSAD kínálatában
Az én oldalam