2011. szeptember 21., szerda

7th Heaven újdonságok - szeptember 21

Hát ezen a héten hoztam jópár oldalt, nagyon tuti cuccokat hoztak a tervezők.

Rain on the farm by Kandi Designs
Ahogy Kate-től már megszokhattuk, egyedi, rajzos készlet, tökéletes. És bár ő esős készletnek szánta, én mégis egy nyár végi napsütéses faluvégi hangulattal békéltem ki.
ITT megtalálhatod

Sunbeam by Jimbo Jambo Designs
Második oldalam egy template-s oldal, szintén Kate csúcs csodájával párosítva. Érdekes ez a Jimbo Jambo template. Annyira más, mint a többi. Bevallom, nem könnyű belőle oldalt készíteni, de épp ez a jó benne. A kihívás. Hogy nem tucatsablon, megdolgoztatja az embert. Szeretem az ilyet.
ITT megtalálhatod
Az én oldalam
DST-GSO by Dida1357

Enchanted autumn by WendyP Designs
Wendy elég ősziesre vette a formát, bár a készlet hangulata mégis meleget áraszt. Imádom a barnát és a narancssárgát együtt, muszáj volt alkotni belőle. Marci egy régi fotóját használtam hozzá. Vicces, hogy a pulcsit megörökölte Minka is, és már róla is készület ebben a csíkos pulcsiban készült fotó :)
ITT megtalálhatod
Az én oldalam
DST-GSO by *Joanne*
DST-GSO by Dida1357
DST-GSO by Dytka

Pink lady by JRStudio13
Autumn steps 4 by Tinci Designs
Nem győzöm írogatni, hogy milyen tuti készletekkel jön Justyna hétről hétre. Fantasztikusan belejött és tényleg csúcs készletei vannak. Ezúttal rózsaszín, amit nagyon megszerettem az idők folyamán. Már csak a lilát kéne megszeretnem, de az még hátra van :) És hát természetesen Tinci szuper packja, fantasztikus elrendezéssel és papírmegoldásokkal.
ITT megtalálhatod
ITT megtalálhatod
Az én oldalam
DST-GSO by July-C
DST-GSO by Aymscrap

2 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Csak tááááátom a szááááám! :)

Rucola Designs írta...

Én meg a rózsaszínnel és pasztellekkel állok hadilábon! :)