2012. február 23., csütörtök

SAA heti újdonságok - február 23

Spring time- In the morning by Krysty Designs
Ezen a héten sajnos csak egy készletre maradt energiám, pedig rengeteg álomszép készlet került ma a polcokra. Ez a készlet pedig Krystyé, akinek imádom a munkáit, nagyon tehetséges tervező. Ezúttal egy kis tavaszt hozott el nekünk, amit jó lenne már élvezni. De megint szobafogságon vagyunk...
Megtalálató az SAA kínálatában
Az én oldalam

Magic Oriental Tales by Kandi Designs

Kate egy ideig a Scrapbook.Art.Avenue vendégszeretét élvezi. Első készlete a mesék világába kalauzol el, és tényleg csak imádni lehet.
Megtalálható az SAA kínálatában
Az én oldalam

2012. február 22., szerda

Crafty Girl by Mystique Designs

Hát íme, az én ravasz lányom. Aki igencsak megdolgoztatott azért, hogy a fotót bepasszintsam az oldalba. Az átszínezés egy dolog, de azért sokáig próbálgattam, hogy milyen színű is legyen a póló az eredeti citromsárga helyett. Azonban a fotón egy ugrálólabdán csücsült, a piros kapaszkodója ott virított a combján. Szerintem egész jól sikerült végül eltüntetnem
Megtalálható a 7thHeaven kínálatában
Az én oldalam

2012. február 20., hétfő

Romantic Spring by Priss Designs

Végre igazi tavaszi hangulat! Még ha az igazi tavasz várat is kicsit magára, azért Szicíliában már tombol a jóidő, és ez meg is látszik Laura új készletén. Telis tele virággal, lepkével és egy halom édes kiscicával.
Megtalálható a DS kínálatában
Az én oldalam
Photo by Patrycja Baczkowska

2012. február 16., csütörtök

SAA újdonságok - február 16.

Winter games by Ptitesouris
Remélem nem ezzel a készletválasztással vonzottam vissza a hóesést... mindenesetre tény, hogy szinte azóta esik, hogy elkészültem vele :) Szerettem volna még egy utolsó idei téli készletet, szerintem már szinte minden designer a tavaszra fókuszál.
ITT megtalálható
Az én oldalam

Annabella by Kimla Designs
A téli készlet mellé kellett egy kis melegséget árasztó készlet is, ami mi más lenne, mint Kimla. A lányának készítette ezt a készletet,hát én is a rosszcsont lánykámnak készítettem az oldalamat. Kiválogattam pár elemet, mellettük inkább csak ecseteket használtam, átszínezve.
ITT megtalálható
Az én oldalam

2012. február 12., vasárnap

For you with love collab

Joelle-nél két oldal a követelmény, azonban határidőre csak egyet tudtam elkészíteni. Ma elővettem újra, sőt hozzáraktam Palvinka Photomasks Vol.3 csomagját is. Igazán passzolnak egymáshoz.
Megtalálható a Design2Create polcán
Megtalálható az A5D kínálatában
Az én oldalam

Chinoiserie by MissBehaving

Igazi újdonságot hozok most, MissB első önálló készletét!!! Eddig csak collabokat gyártott, ő adta a papírt és a másik designer az elemeket hozzá. Azonban addig rágtam/rágtuk a fülét, hogy kedvet kapott hozzá, és belevágott az elemgyártásba is. Nem is akármilyen szinten, pazar, mint minden, amit kiad a kezei közül. Egy kis keleti feeling, a kínai holdújév, napsütés, pont ami kell ebben a fagyos időben.
Megtalálható a DS kínálatában
Az én oldalaim


2012. február 9., csütörtök

Toffee Latte by Kimla Designs

Megígértem, hát itt van. Kimla új csodája. Az új stílusa, ami pakoláshoz tökéletes. Bevallom, elég nehezen tudnék fantasyt elképzelni belőle, bár semmi nem lehetetlen. Mindenesetre nem esett nehezemre pakolni belőle
Megtalálható az SAA kínálatában
Az én oldalam

SAA heti újdonságok - február 8

Grow with love store collab
Ezen a héten kicsit elszámoltam magam, és két készletet is meg akartam csinálni, de végül csak egyre volt határidőre energiám. Sebaj, egy-két napon belül hozok egy csodálatos Kimla készletet is :) Most azonban a bolt első collabját hoztam, ami - a tervezőket ismerve - egyáltalán nem meglepő. Bár többedik nekifutásra jutottam el a végső elrendezésig, de egyáltalán nem bánom ezt. Ha most 10 dolcsiért vásárolsz a boltban, ingyen megkapod ezt a készletet. 
Megtalálható az SAA kínálatában
Az én oldalam

2012. február 5., vasárnap

Straight From Heaven by Jofia Designs

Bár a túlságosan babás készletekért nem rajongok, ez mégis megmozgatta a fantáziám. Nem csalódtam benne, jó, hogy letöltöttem ezt is. Nem a szokványos bébi készlet, ezt imádtam.
Megtalálható az A5D kínálatában
Az én oldalam

Especially for you collab

Van, amikor az embernek van egy ötlete, és végül teljesen más lesz belőle. Ez is egy ilyen oldal nekem. Teljesen mást akartam. Pakolni. Felhasználni a sok szívet és virágot. És mellé még egy lágy blendinget. És akkor ráraktam a fotót, a papír alá. Majdnem mintha blending lenne. Ráraktam kicsiben is, a papír tetejére. Rákerült a WA, amit túl nagyra méreteztem, és az oldalamon akartam kisebbre venni. De nekem annyira passzolt a nagy WA a tizedkész oldalamhoz, hogy elkezdte irányítani az oldalamat. Nagyon nem ilyet akartam. Nem mondom, hogy sok ilyen oldalam lesz, de nekem ez most annyira tele van érzelemmel, hogy  maradt ez. Szerettem volna egy 'normális' oldalt is készíteni, de a betegségemmel az ihletem eltűnik jó időre. Na sebaj, egyszer csak visszajön és előveszem még ezt a készletet :)
Megtalálható az A5D kínálatában
Az én oldalam

2012. február 4., szombat

For you with love collab

Egy kis családi collab, Joelle és a lánya közösen készítették el ezt a Valentin-napi készletet. Én mégsem a romantikus szálat ragadtam most meg, bár a készletet elnézve még szerintem arra is sor kerül nemsokára
Megtalálható a Design2Create kínálatában
Az én oldalam

Dream garden by Lily Designs

Már csináltam egy oldalt ebből a készletből, de annyi lehetőség rejlik benne, hogy nem tudok leállni. Annyira jó ebben a vacak hóesésben ilyen tavaszt varázsolni... És ilyenkor imádom, hogy alig van CT kötelezettségem, és olyan készlettel alkotok, amivel akarok. Ami megteremti azt a hangulatot, amire most annyira szükségem van.
Megtalálható az A5D kínálatában
Az én oldalam

2012. február 3., péntek

Catch the Waves by Jofia Designs

A hét levezetéseként, hóvárás közben egy kis nyári Jofia. Fantasztikus collab, de külön-külön is remek kis cuccok. Én most csak Jofia részét használtam az oldalamhoz.
Megtalálható az A5D kínálatában
Az én oldalam

2012. február 2., csütörtök

Country spring by Mystique Designs

Egy kis tavasz gyorsan a nagy havazás előtt, hátha elriasztom vele :) Én utálom a havat. Meg a hideget. Vágyom már egy kis tavaszra, és most Brydka segített benne.
Megtalálható a 7th Heaven kínálatában
Az én oldalam

Újdonságok az SAA kínálatában - február 2

Látszik, hogy jön a Valentin, csupa rózsaszín csütörtököt rendezek most :)

Always you collab - Kimla Designs, Tiramisu Designs
Két nagyágyú, Kasia és Natalie. Külön-külön is szuperek, együtt meg még inkább. Fergeteges kis cucc, azonnal lecsaptam rá, ahogy megláttam
Megtalálható az SAA kínálatában
Az én oldalam
RAK for Laura Deacetis

Sweet Valentine by Charlie & Co.
Egy másik rózsaszín, ezúttal Teresa tolmácsolásában :)
Megtalálható az SAA kínálatában
Az én oldalam

Creative soul collab

Két nagy kedvencem készített közös collabot, Dawn és Jofia. Barna rózsaszínnel, a gyengém. Mindkettő kihozta a maximumot magából, totál telitalálat a készlet.
Megtalálható az A5D kínálatában Createwingsnél és Jofiánál is
Az én oldalam