2010. szeptember 15., szerda

CT-k

Lehet a CT-ket szeretni vagy nem szeretni. Én az előbbi csoportba tartozom. Szeretek CT tag lenni. Szeretek szebbnél szebb készletekhez hozzájutni, és ALKOTNI velük. A CT-im száma és összetétele folyamatosan változik. Sokat otthagytam már, és sok újat is "szereztem". Ez nem is napirendi pont nálam, a blinkiek mindig megmutatják a pillanatnyi helyzetet.

Hogy most mégis miért írok róla? Mert számomra teljesen meglepő dolog történt. 2 designer is írt a DST-n, hogy nem csatlakoznék-e a csapatához. Az egyik Bee Creation. Az ő készletével már szemezgettem egy ideje. Eléggé az én stílusom. Pár kérdést még tisztáztunk, aztán végül beadtam a derekamat. Nem akartam már új tagságot, de sikerült megállapodnunk. Már le is töltöttem a készleteit, mindjárt el is kezdek egyet :)

A másik Kenta Design. Neki a múlt héten készítettem OKC keretében két oldalt is. Az egyik GSO-ba került. Nézegettem a készletet a boltban, és inspirációs oldalként mindkét oldalamat felrakta, hiába OKC volt. Ma pedig írt, hogy szívesen venné, ha elfogadnám a felkérését, és csatlakoznék hozzá. Erre választ még nem adtam. Nem is ismerem túlságosan a munkáit, és hát valljuk be, elég sok tagságom van ebben a pillanatban. Még alszom rá egyet :) Mindenesetre örülök, hogy nem nekem kellett keresni, hanem a munkáim alapján rámtalálnak. Ezt én elismermerésnek veszem :)

7 megjegyzés:

Kisnyul / Andi írta...

Igazad van, ez elismerés! Gratulálok neked!
Csak ámulok és bámulok, hogy bírod ezt a tempót, számomra felfoghatatlan. Neked nem 24 óra egy nap? :)

Pertine írta...

:) mi az elismerés, ha nem ez?

Gratulálok az új Ct-khez!

krisssz írta...

Gratulálok, szerintem is szuperek az oldalaid:) De én is kérdezem, amit Kisnyul, neked hány órából áll egy nap??:)

Sziszi írta...

Gratulálok Én is és minden elismerésem!
Fantasztikus mennyi energiád van, ügyes vagy!!
Remélem egyszer Én is a nyomodba léphetek :))))

Puzsi írta...

Hékás, Te egy energiabomba vagy! Már Bettinél közösen eltöltött idő alatt is csodáltam a tempódat, ami sohasem megy a minőség rovására. Szerintem fogadd el mind a két felkérést, mi meg gyönyörködünk.

eralilla írta...

Olvasgatlak, nézegetlek, de igazából csak most számoltam össze a tagságodat. Nem semmi! S persze, hogy ez elismerés! Ügyes vagy!

do írta...

A következő posztban áruld már el hogy csinálod! Eszméletlen, hogy mindezt két csöpp mellett így bírod. Emelem kalapom, meghajlok és gratulálok asszonyom. Ön zseni!