2010. november 18., csütörtök

Kreatív blogger

Eljutott megint hozzám a kreatív blogger díj, ezúttal Pertine talált engem Kreatívnak. Köszönöm szépen!
A feladatok:
1. Köszönd meg, akitől kaptad!
2. Tedd ki a logót a blogra!
3. Linkeld be, akitől kaptad!
4. Add tovább 7 blogosnak!
5. Linkeld be őket!
6. Hagyj náluk megjegyzést, értesítsd őket!
7. Árulj el 7 dolgot magadról

Héééét dolgot? Az rengeteg...
1. Aki ismer, az tudja, milyen nagyon nehezen beszélek magamról. Mindig úgy érzem, hogy másokat úgysem érdekel, hogy mi van velem.
2. Nagyon nagyon nehezen ébredek. Ébredés után egy jó ideig békén kell hagyni, hogy jól induljon a napom
3. Utálom a rendetlenséget. Nagyon. Persze nekem is vannak lustább napjaim, de még akkor is naponta legalább 3x muszáj rendet raknom
4. Scrap-függő vagyok. A legnagyobb bajom azonban az, hogy egyszerűen képtelen vagyok a saját gyerekeimről olyan oldalt készíteni, amivel elégedett vagyok. Sokszor elkezdem, de sokszor nem fejezem be. És emiatt vérzik a szívem. Akármennyit gyakorolok, nem megy egyenlőre...
5. Nagyon fontos nekem mások véleménye. Rólam. Kényszeres megfelelési kényszer van rajtam, amit egyenlőre nem voltam képes levetkőzni.
6. Szükségem van a magányra. Így, hogy Marci 2,5 éves, egyre inkább. Egyre inkább érzem, hogy csak egy órácskára, de annyira jó lenne csak egyedül lenni. Ne értsetek félre, imádom őket, ők az életem értelmei, azonban kell a kikapcsolódás
7. Informatikus vagyok. Programozó, gazdasági informatikus. A GYED lejárta után a bankinformatika területe vár vissza tárt karokkal.

Hogy kinek adom tovább? Nehéz. Mert mi alapján válasszak ki 7 embert? De ha muszáj, hát muszáj... Tudom, hogy a díj körbejár, és a legtöbben meg is kaptátok már, de én akkor is Titeket választottalak. Mint fontos szereplői a scrap-világomnak
1. Először is Millu. Nem is kezdhetném mással a sort, hiszen nem telik el nap, hogy ne kommunikálnánk. Nagyon összehozott minket ez a virtuális világ, örülök, hogy a barátod lehetek.
2. Detti. A nővérem, akivel nagyon közel állunk egymáshoz.
3. Tinci. Tátott szájjal bámulom az oldalait. Annyira mesés, egytől egyig. Jó lenne egyszer eljutni erre a szintre...
4. Krysty. Döbbenet, hogy hogyan lehet ennyire kidolgozni minden egyes oldal minden egyes részletét. És döbbenet, hogy mennyire mást lát minden egyes készletben, mint az átlag-scrapper. Kreativitás felsőfokon
5. Juma. Akiből olyan mértékben árad a szeretet, hogy csak csodálni lehet érte. 
6. szrjudit. Milyen meglepő, de pont az SB az, ami közelebb hozott minket egymáshoz. És igen, az oldalai inkább a sötétebb színvilágot képviselik, de jó nézegetni, felfedezni a sok apró részletet rajta, és magamba szívni azt a hangulatot, amit árasztanak az oldalai.
7. Sziszi. Akivel még Geergos csapatában ismerkedtünk meg. És ha nem is naponta, de azóta is tartjuk a kapcsolatot. Aki rettentő tanulékony, tele jó ötletekkel.

5 megjegyzés:

Unknown írta...

GRATU!
Tőlem máris egy visszajelzés!
Kedvellek, és nem csak azért, mert egyidősek a srácaink :) Rettentő kreatív, értelmes, okos, viszont érzelmileg kicsit ingatag nőszemély vagy! Van bennünk közös, én is ingatag vagyok érzelmileg :D ja, és a reggeli magamhoztérés is is azonos :)

kreatívhit írta...

Gratulálok neked én is szeretem az oldalaidat,igényesek a munkáid.Rendszeresen szemlélődöm nálad.

Detti írta...

Köszönöm

Margó írta...

Tudod Brigi, van aki úgy gondolja, hogy ez a bizonyos díj csak úgy körbejár! Közben elégedetlenek vagyunk önmagunkkal, Te is írod azt a bizonyos megfelelési kényszert! Pedig amikor hozzád ér egy díj, egy komment, egy emlékező megjegyzés (lásd, hogy a blogomon folyamatosan emlegetem azt a csapatot, melyet mi alkottunk és a mai napig figyelünk egymásra:-)), az azt jelenti, hogy valaki számára megfelelőek, jók vagyunk, őriz a gondolataiban ... Ha elhisszük, hogy nem kell mindenki felé megfelelnünk, akkor máris jobban érezhetjük magunkat!! Én büszke vagyok arra, hogy egy ilyen scrappert mint Te ismerhetek, örömmel tölt el, hogy ha akarod, ha nem, Te az én netbarátaim között vagy és az a pár hónap, amit a közös fórumonkun töltöttünk, számomra meghatározó élmény!
Örülök, hogy olvashattam RÓLAD, őszintén írtál magadról. Nagyon elgondolkoztam...
Ezekben a napokban nagy-nagy és igazán örömteli meglepetés, hogy gondoltál rám (szinte soha nem hittem volna), ezek a csodák számomra!
KÖSZÖNÖM!!!

millu írta...

Köszönöm szépen a díjat,nagyon meghatott,amit írtál rólam,az főleg,hogy Velem kezdted a sort.Ne hidd,hogy annyira körbejár a díj,én nem sokkal büszkélkedhetek.Nem tudom megfogalmazni,mennyire örülök a barátságodnak,de ezt Neked nem is kell,hogy mondjam,hiszen tudod.Én sem vagyok a szavak embere,ami a scrappet illeti,de ez más egymással,ahol nem a világ tud rólam.Ere volt szükségem régóta és remélem most megtaláltam.Borzasztón összeszedett,kreatív és sorolhatnám,milyen csaj vagy,rám nagyon inspirálóan hatsz,az tuti.Sok mindenért felnézek Rád.Majd én csinálok Neked oldalakat,ha megközelítem a tudásod,-akkor többet is!!puszi