2010. december 13., hétfő

Amikor egy álom valóra válik...

Igen, ma hatalmas vágyam teljesült. Privát üzenetet kaptam a DST-n. Gondoltam a szokásos, nyertem valami álomszép készletet. De nem. Thaliris írt nekem. Látta a galériámat, és nagyon szeretné, ha állandó tagként csatlakoznék hozzá. Ha nincs túl sok időm, vagy valami más ok miatt nem szeretnék állandó tag lenni, akkor lehetek guest is, akár határozott idejű, akár határozatlan idejű státusszal. Csak menjek. Hirtelen levegőt sem kaptam. Thaliris munkáját imádom, és hát a csapata igencsak erős, inspiráló. Ebből már sejtitek, hogy azonnal egy hatalmas igent mondtam, méghozzá az állandó tagságot választva. Megegyeztünk, hogy januárban kezdek. Az év vége úgyis zsúfolt, Minka 1 éves lesz, aztán karácsony, utazgatás. Ez így tökéletes.

Most kevésbé vérzik a szívem, ugyanis ma reggelre meghoztam a döntésemet, hogy az év végével kiktől búcsúzom el. Nem kevés, öt designer került a kalapba. Mostanában alkotói válságom van, túl sok kedvem/időm nincs a scrappel foglalkozni. Nem szeretném, ha összecsapott oldalak kerülnének ki a kezeim közül, ezért ezt láttam a legmegfelelőbbnek. Így akiknek az oldalaival mostanában kínlódok, vagy akiknek a csapata nem inspiráló számomra, azoknál elbúcsúzom. Időnként kell a felfrissülés :)

2 megjegyzés:

eralilla írta...

Hatalmas gratuláció Neked! Nagyon örülök, hogy elérted az egyik vágyadat. Biztosan nagyon jó érzés, hogy ráadásul nem is kellett jelentkezned. Kívánom, hogy a többi titkos vágyad is így teljesüljön. A frissülést pedig megértem. További kellemes adventet Neked!

Evus írta...

Gratulálok ehhez a szuper lehetőséghez!
És igen, ez az igazi elismerés, mikor Téged keres meg a tervező :-))!
Sok-sok szép oldalt kívánok Neked!