2011. október 26., szerda

7th Heaven újdonságok - október 26

Ezen a héten megint több újdonságot is hoztam, látszik, hogy ráértem. Mától azonban minden megváltozik kicsit, Marci visszatér az oviba, és Minkával is elkezdjük a bölcsis életet. Kicsit izgulok, annyira igényli a társaságunkat, kíváncsi vagyok, hogy fog beilleszkedni.

Lilas by Valentina's Creations
Gyönyörű virágos készlet Valentinától, egyszerűen tökéletes. Igazán csajos a készlet, hát a legdögösebb kiscsajomat pakoltam tele virággal. És hogy azért a valódi énje is látszódjon, egy autót is kapott. A bölcsis nénik örültek, hogy kislány kerül a csoportjukba, mert annyival több a fiú. De aztán elmeséltem nekik, hogy csak névre kislány, viselkedésre totálisan fiú szerintem...
ITT és ITT megtalálhatod
Az én oldalam
MeSoScrappy Standout

October steps 4 by Tinci Designs
Dreams of a boy by Valentina's Creations
Nálam már megszokott, hogy van nem tervezett oldalam. Ez is ilyen. A készlettel már a megjelenésekor szemeztem, de nem volt rá időm akkoriban. Aztán ahogy bekerültem Val csapatába, ezt akartam elsőként letölteni, de láttam, hogy mindenki erre a készletre mozdult rá, hát vártam vele. Aztán letöltöttem, de csak itt csücsült a feldolgozandó mappában, nem volt ihletem. Pont kapóra jött azonban Tinci új csomagja, és az, hogy a hírlevélhez nem nagyon volt oldala. Hát előástam a készletet, és bár megdolgoztatott, hogy pakolós oldalt készítsek belőle, de végül azért sikerült.
ITT megtalálható
ITT és ITT megtalálható
Az én oldalam

Old times by Lisete
Ezen a készleten sokat gondolkoztam, hogy letöltsem-e. A készlet irtóra tetszett, de későn kaptuk meg, kapkodni meg nem akartam. De végül győzött az unalmam, és Irenchen remek oldalát liftelve megcsináltam az én oldalamat is.
ITT megtalálhatod
Az én oldalam

1 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Fú, micsoda oldalak megint! Tündéri és gyönyörű!