2011. február 21., hétfő

The Trenendous Adventure by Irene Alexeeva

Ma ilyen kedvem van... Fényképnézegetős... Kísérletezgetős... Sajnos nagyon kevés jó kép készül a gyerekekről. Egyszerűen lehetetlen őket fotózni, mindkettő annyira be van zsongva, hogy babrálja a gépet. Marcinál már egy fokkal jobb a helyzet, ő azonban olyan grimasszal mondja, hogy csííííz, hogy azért használhatatlanok scrap-szempontból. Egy profi fotós tuti megszenvedne velük :D Ezt a fotót azonban szeretem Marcitól. Tavaly tavasszal készült, Szentendrén sétálgattunk. És ő választotta ezt a kakasos szélforgót, amit utána napokig nem akart lerakni. Szép kis nap volt, és akárhányszor meglátom ezt a fotót, mindig eszembe jutnak az emlékek, érzések. 
Közben pedig rátaláltam Irene egy korábbi készletére. Ami tökéletesen passzol ide. Mind a színvilága, hiszen ez a kék szuperül kiemeli a tarka csíkos pulcsis gyerkőcöt. Mind pedig a mondanivalója, hiszen Marci valóban egy kis felfedező, kalandor. Tényleg kevés oldalam van, ami a gyerekekről készült és tetszik is. Ez azonban azok közé tartozik. Nem tudom, más hogy látja, de nekem nagyon kedves, közel áll a szívemhez.
Megtalálható a Scrap Orchard kínálatában
Az én oldalam

1 megjegyzés:

szrjudit írta...

Szerintem is szuper oldal lett, nagyon aranyos a fotó, és a készlet is tökéletes hozzá, nyúlj csak bátran a saját fotókhoz is!