2011. június 5., vasárnap

Seashore sentiment by Rucola Designs és Freebie WA

Újabb nagy szerelmemet hoztam, Ildi remek készletét. Jaj, annyira de annyira tökéletesek Ildi cuccai, és bár mindig leírom, de mindig úgy is érzem, hogy ezt a készletet pont nekem találta ki. Tökéletesen összepasszol a stílusunk, örülök, hogy tag lehetek nála. És bár csak egy hónapos tagságban állapodtunk meg előzetesen, de végül igent mondtam az állandó tagságra is. Nanáá hogy igent. Kiélhetem teljes kreativitásomat, nem kisvirágokat és masnikat kell pakolni, úgy bledingelek, ahogy  és amennyit akarok, és bármilyen szürreális alkotást is felhasználhatok az oldalamhoz. Most mondjuk csak egy egyszerű alvó nőt rejtettem el a hullámok alá, de azért a több papír, a papírok alá blendigelt elemek és a réteghatásmódok változtatgatása meghozta a kívánt eredményt. IMÁDOM, NA!
Megtalálható a Scrapbook-elements kínálatában
Az én oldalam
DST-GSO by Priss
DST-GSO by Beaute

És a wordart, amit szokás szerint letölthettek, ha megtetszett
 

3 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Hát csúcs, hogy megadja neked a szabadságot, ezért csinálok készleteket, nem is másért! :)

Margó írta...

Brigi, hihetetlenül boldog vagyok, hogy Ildinél vagy! én is úgy gondolom, hogy tökéletesen "egymásnak vagytok teremtve"!!! Én mindig az ilyen típusú oldalaidat imádtam.... és rengeteg örömöm lesz nézni, mert sokkal közelebb vagy hozzám is! Az örök kedvencem az öreg bohóc és a nagypapádról szóló oldal!! Boldog, szárnyaló alkotása kívánok Neked:-))))

Toni írta...

Hihetetlen az oldalad! Rucola és Te nagy egymásra találás! MÉg sok ilyet, mert nagyon élvezetes a szabad-szárnyalásod! Le a masnikkal! egy másik blending-összemosás imádó :)