2011. május 18., szerda

7th Heaven újdonságok - május 18 és Freebie Wordart

Ezen a héten nagyon vegyes a válogatás a 7th Heaven újdonságaiból. Tényleg, jártatok már a megújult 7th Heaven fórumon? Szerintem fantasztikus az új design! Na de a készletekről

Wendy remek kiscsajos készletet készített, tényleg egy kis tündérmese. És egyből két terméket is bemutatok az oldalammal, merthogy Cornelia csodás template-jével készítettem oldalt.

My fairytale by WendyP Designs 
ITT megtalálhatod

Summer feeling template pack by Cornelia Designs
ITT megtalálhatod
Az én oldalam
DST-GSO by Chelisa

Ismét egy dupla termék, ezúttal Valentinát és NHDesignz-t párosítottam. Ez az első készlete Valentinának, amivel dolgozom, de nagyon örülök neki, hogy átpártolt a 7th Heavenhez. Nina csomagja meg egyáltalán nem kérdéses számomra. Szerelem.

Mamma by Valentina Creations
ITT megtalálhatod

Spring steps 3 by NHDesignz
ITT megtalálhatod
Az én oldalam
DST-GSO by Dida1357

Blooming garden by Albina
Szerintem senki számára nem kérdés, hogy bár a bolti tartózkodása idejére elköszöntem Albinától, a készletét mégis muszáj feldolgoznom. Egyszerűen nem lehet neki ellenállni :)
ITT megtalálhatod
Az én oldalam
DST-GSO by Dida1357
GSO - 7th Heaven by Tinci

A végére egy kis meglepetést tartogatok. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem rettentően bejön a wordart, amit készítettem az oldalamhoz. Ez tette teljessé, enélkül olyan üres volt. Aztán Tinci rábeszélt, hogy tegyem elérhetővé mások számára is, biztos lesz még olyan, aki szeretné felhasználni. Úgyhogy megcsináltam, letölthetitek, ha akarjátok. Remélem tetszeni fog. Ha lesz rá igény, még jövök pár wordarttal, most teljesen rákattantam :D


2 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Klassz, köszi! :)

CBH írta...

Thank you so much for this post. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 6 post on May. 22, 2011. Thanks again.